Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Resipi pisang yang HEBAT!!!
Dapatkan segala mak nenek resipi pisang yang enak lagi istimewa.
www.resipipisang.blogspot.com
Buat sendiri eCover dengan mudah
Cepat, mudah dan memang  teruja. Tak perlu upah orang lain, jimatkan duit anda.
www.ecoverbox.com

Terbaru...Peluang Menjana Pendapatan
Dari Internet TANPA MODAL.
Inilah Caranya. Dengan Membuat
Promosi Produk Orang Lain,
Kita Akan Dapat Komisen Hasil Daripada
Jualan Tersebut.



PAKEJ WEB JUALAN


Adakah anda ketika ini sedang TERCARI-CARI bagaimana caranya memulakan perniagaan di internet
secara 'part-time' dan mampu menjana pendapatan sampingan yang BERTERUSAN tanpa perlu mengeluarkan belanja modal yang besar ?

Bagaimana untuk memiliki sebuah laman web jualan yang mampu memasarkan produk - produk anda
kepada lebih 14 juta pengguna internet di Malaysia ?

Anda juga mungkin berasa TERUJA untuk menyaingi usahawan - usahawan internet yang lain yang
mampu meraih RIBUAN RINGGIT SETIAP BULAN hanya dengan menjalankan perniagaan internet di rumah sahaja!

Tahukah anda bahawa TREND KERJA DARI RUMAH kini sudah semakin popular di kalangan rakyat
negara kita? Kini telah ramai yang ingin memulakan perniagaan sendiri di internet dengan menjual pelbagai jenis produk yang mampu dipasarkan menerusi internet, iaitu satu medium pemasaran yang paling berkuasa?

Tetapi timbul pula beberapa masalah yang mungkin MEMBANTUTKAN KEINGINAN anda....

  • Anda tidak reti membina laman web untuk menjual produk anda...
  • Anda tidak mahir pengaturcaraan untuk membina laman web canggih...
  • Anda tidak tahu menambah pelbagai fungsi lain pada laman web anda...
  • Anda tidak tahu cara untuk meningkatkan penjualan produk anda melalui sistem affiliate...
  • Anda tidak tahu cara menambah sistem autoresponder pada laman web anda untuk follow up...
  • Dan yang utama, anda TIDAK MEMPUNYAI MODAL yang cukup untuk mengupah webmaster atau mendapatkan script/software yang mahal bai memulakan perniagaam internet anda!
Adakah anda perlu berasa kecewa dan meninggalkan hasrat anda untuk berniaga?

Tahukah anda bahawa terdapat satu panduan mudah yang mampu membimbing anda membangunkan laman web
jualan anda sendiri?
Anda kini tidak perlu lagi kecewa, tidak perlu lagi berbelanja lebih untuk mengupah orang membangunkan laman web perniagaan anda.

Mengapa?

  • Anda akan diajar membina laman web jualan (minisite) sama seperti laman web jualan saya ini. (Minisite adalah konsep laman web yang popular masa kini untuk membuat jualan terhadap sesuatu produk yang terpilih)
  • Anda akan diajar membuat design banner dan background untuk mencantikkan halaman web anda.
  • Anda akan diajar memasang sistem autoresponder untuk mendapatkan data pelawat serta melakukan tugas follow up secara automatik. (Sistem autoresponder amat penting untuk seseorang usahawan internet dalam meningkatkan hasil jualan produknya melalui hasil follow up yang dilakukan.)
  • Anda akan diajar memasang borang pesanan supaya anda boleh mengambil tempahan secara online menerusi laman web anda. (Memasang borang pesanan pada halaman web anda akan memudahkan pelawat membuat order pembelian produk anda selain turut memudahkan anda untuk menyemak butiran order yang dihantar)
  • Anda akan diajar memasang sistem affiliate untuk meningkatkan promosi dan penjualan produk anda. (Memasang sistem affiliate membolehkan anda berkemampuan untuk mendapatkan sekumpulan "kakitangan pekerja" yang digelar sebagai "affiliate marketers" yang akan melakukan promosi dan pemasaran terhadap produk anda.)
  • Anda akan diajar untuk memasang sistem hubungi / bantuan supaya pelawat dapat menghubungi anda dengan mudah. (Dengan adanya sistem hubungi / borang hubungi yang dipasang, pelawat boleh menghubungi anda dengan mudah secara terus dari website anda.)
  • Anda akan diajar bagaimana untuk mendapatkan hosting dan domain (nama perniagaan @ nama laman web) anda.
  • Anda akan diajar bagaimana untuk mengupload laman web anda, membuat subdomain, menginstall pelbagai macam script secara automatik!
YA, Saudara MOHD AMIROL telah memperkenalkan SATU PRODUK yang menjadi BEST SELLER. MESTI DAPATKAN DAN MEMANG BERBALOI.
Script AFFILIATE yang terdapat dalam pakej WEB JUALAN ini adalah yang TERBAIK, MUDAH DI GUNAKAN. Saya sukakan script affiliate ini, anda juga mesti dapatkan, tempat lain memang tak ada, hanya di sini !!!


PAKEJ MEMBUAT BLOG

ANDA NAK BUAT BLOG?
TAPI TAK ADA BAHAN RUJUKAN? TAHU KAH ANDA DENGAN BLOG, ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN.
NAK TAHU CARANYA, saudara Zul telah mengupas dan membongkar RAHSIA MENJANA PENDAPATAN DENGAN BLOG.

Mahukah anda menjana pendapatan dengan menggunakan blog? Atau mendapatkan pelawat untuk laman web perniagaan Internet anda dengan mudah melalui blog? Sudah ramai yang berjaya 'membuat duit' sama ada secara sampingan atau sepenuh masa dengan hanya menggunakan blog.

Ada juga mereka yang menjadikan blog sebagai 'pintu masuk' untuk pelawat ke laman web jualan produk mereka. Tetapi, anda perlu bermula dengan betul dan bersistematik dan ia memerlukan satu strategi dan teknik yang berkesan.

Anda mungkin salah seorang daripada mereka yang tidak tahu membina blog sendiri dan bagaimana mendapatkan pelawat ke blog anda. Anda sering meminta bantuan orang lain, bertanya, mencari, namun masa anda terus habis begitu sahaja dan tidak dapat membina blog anda sendiri. Mahukah anda terus membazir masa padahal ada jalan yang lebih mudah? Semakin anda membazir masa, semakin anda ketinggalan walhal orang lain terus meninggalkan anda.

Kini menjadi satu 'trend' orang sekarang memiliki blog dot com sendiri bagi tujuan menjana pendapatan sampingan atau sepenuh masa di Internet. Malah dengan memiliki blog, anda boleh menggunakannya untuk pelbagai tujuan dan dengan berbagai cara bagi matlamat yang sama = 'membuatduit'.



Dapatkan PAKEJ KIT BLOGGER yang ditulis oleh saudara Zul. Anda pasti berpuashati 100% di JAMIN. Ini adalah produk TERBAIK yang pernah saya jumpa yang memberi panduan tentang blog. Saya memang rekomen pada anda, MEMANG PRODUK INI HEBAT! 

Jila anda mempraktikkan apa yg sdr zul kata dlm pakej beliau, memang boleh buat duit, macam yg saya buat niii...lumayan jugak!!
Jadi, dapatkan Panduan Buat Blog Sendiri di bawah ni..



Pening laa...nak mula bisnes internet?
Tolong saya...waaa, jgn risau kami ada cara mudah buat duit, memang fantastik!
www.carabuatduit.com

Terbaru...Jana income lumayan di sini.
Tiap hari duit masuk, tengah tidur pun duit masuk.
www.juruprosesdata.com

PANDUAN CPANEL

"Ketahui Langkah Mudah Untuk Anda Menjadi Seorang Pakar Dalam Cpanel. Masalah Teknikal Cpanel Kini Semudah A,B,C"

Segala Masalah Anda Kini Terjawab. Anda Tidak Perlu Lagi Melakukan Try & Error Pada Cpanel Anda.

Kini Telah Ada Panduan Lengkap Langkah Demi Langkah Mengenai Cpanel, Domain Dan Juga Web Hosting.

Anda Hanya Perlu Baca Sambil Buat!!


Saudara,
Saya mengambil masa lebih 7 bulan untuk memahirkan diri dgn cpanel. pada ketika itu kaedah "trial and error" terpaksa dilakukan, maklumlah tiada sifu dan bahan rujukan berbahasa malaysia juga tak ada. KINI kemunculan  ebook PANDUAN CPANEL amat bertepatan dan sungguh membantu bagi mereka yg masih baru lagi.

Kini, Sdr. Jebat Abd. Kadir telah menerangkan dengan detail. Untuk mahir cpanel, anda tidak perlu lagi membazirkan masa berbulan-bulan seperti saya. Amat sesuai bagi mereka yang ingin tahu lebih mendalam mengenai CPANEL. DAPATKAN EBOOK PANDUAN CPANEL SEKARANG JUGA.





MENJANA PENDAPATAN
DENGAN ADSENSE

"Ketahui Bagaimana Mohd Shamsuriyadi Mendedahkan Cara Menjana Wang di Internet Tanpa Modal Dengan Laman Web Anda!"

Adakah anda tahu bahawa anda boleh menjana wang yang tidak terhingga dengan hanya membuat laman web percuma walaupun tiada kemahiran dengan Google Adsense?

Andakah anda tahu bahawa anda boleh menjana wang darinya dengan mengunakan mana mana komputer yang mempunyai Internet?

Dengan Panduan Raja Adsense, Mohd Shamsuriyadi akan tunjukkan cara bagaimana anda boleh menjana wang darinya tanpa menggunakan sebarang Modal langkah demi langkah..

Mohd Shamsuriyadi menerangkan, menjana wang di internet dengan Adsense sangat mudah sehingga kanak-kanak 12 tahun boleh melakukannya.
Anda bakal menghasilkan Mesin Menjana Wang yang tidak terhingga 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun tanpa henti.


Ikuti Panduan Raja Adsense, ia akan mengajar anda langkah demi langkah menjana wang tanpa henti dengan Google Adsense.

Dengan Panduan Raja Adsense
  • Anda tidak perlu mengeluarkan Modal untuk promosi!
  • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk membangunkan laman web!
  • Anda tidak perlu kemahiran menulis iklan!
  • Anda tidak perlu mengeluarkan duit untuk iklan!
  • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untul Nama Domain!
  • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk Hosting!
Saudara,
Jika anda perhatikan laman web ini, terdapat iklan-iklan google
yang muncul. Jika ada tetamu yang tertarik dengan iklan tersebut
dan mengkliknya, maka secara tak langsung google akan membayar
kepada saya. Mudah bukan! Anda hanya perlu ikuti
langkah yang di ajar di dalam  PANDUAN RAJA ADSENSE.
Saya sediri telah mempraktikkan dan kini pendapatan saya utk adsense melebihi USD100 sebulan DAN TERUS MENINGKAT
HARI DEMI HARI.

DAPATKAN SEKARANG
PANDUAN RAJA ADSENSE !!!

SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT




PAKEJ SISTEM RAHSIA

Jika anda serius untuk melipatgandakan pendapatan Internet anda... berikan saya beberapa minit berharga anda  untuk menerangkan sebuah 'Sistem'...

Mohd Amirul Faisyal Akan Menunjukkan Kepada Anda Sebuah Sistem Lengkap Yang Akan Membantu  Melipatgandakan Pendapatan Internet Anda!

Tidak kira siapa anda...penulis ebook, blogger, pengusaha Google AdSense, affiliate marketer, usahawan eBay, usahawan Internet, bakal usahawan Internet, sistem sempurna ini cukup lengkap untuk membantu anda!

Adakah anda...
  • Masih tercari-cari model perniagaan Internet atau program buat duit dari Internet yang sesuai dengan kemampuan masa, wang, tenaga, dan kepakaran anda?
  • Telah mendapat idea untuk memulakan perniagaan Internet sendiri namun tersekat dek kekurangan modal?
  • Telah memiliki perniagaan Internet sendiri tetapi sukar untuk fokus pada sesuatu kerja-kerja tertentu yang berkaitan dengan perniagaan Internet anda?
  • Telah melancarkan perniagaan Internet anda sendiri namun masih gagal untuk menarik pelawat yang berpotensi yang akan menjadi pelanggan anda?
  • Ingin meningkatkan jumlah traffik ke laman web Google AdSense anda?
  • Ingin mengisi akaun PayPal anda pada kadar yang segera?

Mohd. Amirul Faisyal,
dengan pengalaman yang diperolehi, beliau telah mencurahkannya di dalam produk "SISTEM RAHSIA". PAKEJ ini begitu lengkap sekali, memang sesuai untuk semua usahawan internet. Jadi sekiranya anda adalah seorang BAKAL usahawan internet, DAPATKAN PAKEJ SISTEM RAHSIA...HARI  INI JUGA.


Tambah income RM300 seminggu.
Semua orang boleh berjaya, yang penting mesti rajin usaha.
www.typist.com
Jana income dgn resipi pisang.
Lumayan, dan sungguh berkhasiat sesuai utk semua orang.
www.resipipisang.blogspot.com

PANDUAN KERJAYA

Satu e-book tentang PANDUAN KERJAYA yang menjawab semua pertanyaan anda.
Bagaimana buat resume untuk jawatan kosong ?
Cara menulis surat untuk permohonan kerja...
Cara menghadapi penemuduga...

Kini persoalan anda telah terjawab. 
Satu e-book yang mempunyai semua pertanyaan anda mengenai bagaimana memperolehi
KERJAYA IDAMAN.

...memperkenalkan ebook

'TIPS & RAHSIA memperolehi KERJAYA IDAMAN

  • Apakah isi kandungannya?
  • Apa itu Permohonan Pekerjaan?
  • Apakah Persiapan yang diperlukan?
  • Bagaimana menyediakan Resume?
  • Bagaimana buat Surat Permohonan Pekerjaan?
  • Apa itu Borang Permohonan Jawatan?
  • Apa itu Iklan Kekosongan Jawatan?
  • Persediaan Menghadapi Temuduga.
  • Cara Menjawab Soalan Temuduga.
  • Contoh Soalan-Soalan Temuduga.
  • Adab Dan Pakaian Bagi Wanita / Lelaki.
  • Datang Awal ke sesi temuduga.
  • Kawal Emosi Semasa Temuduga.
  • Faktor Penting Oleh Bakal Majikan.
  • Apa yang Perlu Dilakukan Selepas Temuduga?
  • Templat-templat untuk surat rasmi permohonan, resume dll.
Saudara,
Penulis ebook ini adalah seorang yang berpengalaman
luas dalam bidang Sumber Manusia ( HR ).
Tips yang amat berguna bagi mereka yang baru mencari
pekerjaan. Panduan untuk menulis RESUME yang baik
sungguh HEBAT. jangan anda sangka resume yg
berjela-jela panjang itu bagus dan hebat. sebaliknya
resume yang ringkas, padat dan menarik itu yg
lebih penting dan nampak profesional.

DAPATKAN EBOOK PANDUAN KERJAYA

DI SINI.....



DAPATKAN PANDUAN KERJAYA